Príbeh o KFC zakladateľovi

Životný príbeh zakladateľa KFC plukovníka Harlanda Sandersa sa spracováva do filmu s názvom A Finger Lickin’ Good Story: The Life of Colonel Sanders.


Podľa správ bude film založený na knihe The Colonel's Secret: Eleven Herbs and a Spicy Daughter, ktorú napísala Sandersova dcéra Margaret a vyšla v roku 1996. „Kniha Margaret Sandersovej z roku 1996 je pretkaná humorom, ale hovorí aj o niekedy komplikovaný vzťah, ktorý mala so svojím otcom. Je to záznam z prvej ruky o tom, ako Harland Sanders vybudoval Kentucky Fried Chicken, teraz jednu z najväčších svetových sietí reštaurácií,“ dodáva Deadline.


„Vedel som, že Sanders je skutočný muž, ale netušil som, koľko má zamestnaní, koľko neúspechov, koľko výziev, no najväčším prekvapením bolo, že mal okolo 65 rokov, keď sa pustil do franšízy. Je to neuveriteľný príbeh o vytrvalosti a viere," zdieľal Guerriero vo vyhlásení. "Som tak poctený a nadšený, že ma rodina Margaret a plukovníka Sandersovcov poverila, aby som tento príbeh priniesol na plátno. Každému, kto kedy chcel dať výpoveď alebo boli prepustení alebo mali pocit, že sú príliš starí na to, aby si splnili svoj sen, alebo pre každého, kto má komplikovaný vzťah s členom rodiny, pevne cítim, že toto je príbeh, ktorý nielen inšpiruje a zarezonuje, ale aj pobaví.“


Guerriero je pripravený produkovať film po boku Erica Paquettea a jeho Meridian Pictures. Režisér a herec, ktorí budú hrať rolu plukovníka Sandersa, ešte nie sú známi.


Zostaňte naladení na oficiálny trailer a dátum vydania.


Inde v oblasti zábavy sa JAY-Z a režisér The Harder They Fall Jeymes Samuel opäť spoja pri ďalšom projekte Netflix.

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Ako uvariť guláš

O slovenských online kasínach